2003 – ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Η εταιρεία λαμβάνει το Α’ βραβείο από το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για την προοδευτικότητα και επίδοσή της σε βιοτεχνία τροφίμων με αξιοποίηση πλεονασμάτων φυτικής παραγωγής.

2010 – TuV Cyprus HACCP

Η εταιρεία παίρνει τιμητική διάκριση από την TuV Cyprus για τα 6 χρόνια επιτυχημένης εφαρμογής του συστήματος HACCP (τώρα ISO22000). Τα γλυκά KATERINA είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που εφάρμοσαν σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

2010 – ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ – TimeOut Eating Awards

Τα γλυκά KATERINA επιλέγονται ως Καλύτερο Κυπριακό Προϊόν στα TimeOut Eating Awards.

2011 – European Business Awards

Τα European Business Awards είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα απονομής βραβείων, χορηγημένο από την HSBC και σχεδιασμένο για την αναγνώριση και προώθηση της υπεροχής επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής κοινότητας. Τα βραβεία προωθούν και τονίζουν παραδείγματα εταιρειών και οργανισμών που πέτυχαν αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε διάφορους τομείς, ώστε να ξεχωρίζουν ως ποδηγέτες της Ευρώπης.

Η Katerina Sweets επιλέγεται μαζί με άλλες εννέα εταιρείες για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στα διεθνή European Business Awards, κατατάσσοντας την ανάμεσα στις 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Στη συνέχεια είναι η μόνη εταιρεία που προκρίνεται στο τελικό στάδιο των βραβείων και  της απονέμεται το περίβλεπτο βραβείο Ruban d’Honneur σε τελετή που διεξάχθηκε στη Βαρκελώνη, παρουσία υψηλών ηγετών της Ευρώπης.

Με την επιστροφή της στην Κύπρο, ακολούθησε δημοσιογραφική διάσκεψη στο χώρο της βιοτεχνίας, παρουσία σημαντικών πολιτικών και επιχειρηματικών προσώπων του νησιού (η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου, η Πρώτη Κυρία κα Άντρη Αναστασιάδη , ο Γενικός Διευθυντής ΚΕΒΕ κος Παναγιώτη Λοιζίδης, ανάμεσα σε άλλους), κατά τη διάρκεια της οποίας χαιρέτησαν και συγχάρηκαν την Κατερίνα για την καθόλα σημαντική διάκριση τόσο της εταιρείας, όσο και της Κύπρου ως σύνολο.

Συγχαρητήριες Εκφράσεις για τη βράβευση της Εταιρίας στα European Buisiness Awards

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση αποδέχθηκα την πρόσκληση της Katerina Home Made Sweets Ltd να χαιρετίσω τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της επιλογής της εταιρείας ως Ruban d’ Honour Recipient στα European Business Awards 2011. Η συμμετοχή της παραδοσιακά σχεδιασμένης βιοτεχνίας παρασκευής γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων στον τελικό του διαγωνισμού για τα European Business Awards 2011, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στις 22 Νοεμβρίου, τιμά τη χώρα μας και συμβάλλει στην προβολή των κυπριακών προϊόντων και στην αύξηση των εξαγωγών.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την ιδιοκτήτρια κα Κατερίνα Χριστοφόρου και τους συνεργάτες της για την εμπνευσμένη, δημιουργική και αφοσιωμένη δουλειά τους καθώς και για τον επαγγελματισμό τους, παράγοντες που οδήγησαν στην ιδιαίτερα τιμητική διάκριση της οποίας έτυχαν. Να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία στον τελικό και καλή συνέχεια στη διακεκριμένη εργασία τους στα χρόνια που ακολουθούν. Συγχαίρω επίσης όλες τις άλλες εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και έδωσαν υπόσταση στα κυπριακά προϊόντα.

Απόσπασμα χαιρετιστήριας ομιλίας της Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κας Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού στη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας στις 08/10/2011

Επιθυμώ να σας συγχαρώ θερμά για την επιλογή και βράβευση της εταιρείας σας ως Εκπρόσωπος της Κύπρου στα European Business Awards 2011 καθώς και για την πρόκριση σας ως Ruban D’ Honneur Recipient. Η διάκριση αυτή δεν τιμά μόνο την εταιρεία σας αλλά ολόκληρη την Κύπρο και μας κάνει περήφανους. Το ΚΕΒΕ θα στηρίξει τις προσπάθειες σας.
Παναγιώτης Ι. Λοιζίδης, Γενικός Διευθυντής ΚΕΒΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματικών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ) κι εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά για την τιμητική επιλογή της εταιρείας σας από το European Business Awards 2011 για το Ruban d’ Honneur Recipient. Είναι για την ΚΟΓΕΕ ιδιαίτερα σημαντικό που μια κυπριακή εταιρεία που ιδρύθηκε και διευθύνεται από γυναίκα επιχειρηματία έχει επιλεγεί για την ξεχωριστή κι αξιόλογη αυτή τιμητική διάκριση.
Αλεξάνδρα Γαλανού, Πρόεδρος ΚΟΓΕΕ

Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την επιλογή της εταιρίας σας ως υποψήφια εταιρεία στα βραβεία European Business Awards, αλλά και για την πρόκριση σας στην τελική φάση του προγράμματος. Τέτοια επιτεύγματα προβάλλουν την χώρα μας στο εξωτερικό και συνεισφέρουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην κοινή προσπάθεια οικοδόμησης θετικής εικόνας για την Κύπρο και άντλησης τουριστικού ρεύματος. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια. Ευχή όλως μας είναι να στεφθείτε νικητές του προγράμματος τιμώντας τη χώρα μας ακόμα περισσότερο.
Λεύκος Φυλακτίδης, Αν. Γενικός Διευθυντής ΚΟΤ

Ως ένας από τους κριτές του θεσμού (σε διάφορες άλλες κατηγορίες) τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω γνώση του επαγγελματικού επιπέδου των διοργανωτών και της όλης διαδικασίας, καθώς και του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η βράβευση της εταιρίας σας δικαίως σάς προκαλεί υπερηφάνεια και συγκίνηση και τιμά όχι μόνο εσάς και τους συνεργάτες σας αλλά και ολόκληρη την Κύπρο. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι και εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Γιάννης Κυπρή, Deputy Group Chief Executive ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Έχουμε πληροφορηθεί για την βράβευση της εταιρείας σας με την εξαιρετική αυτή διάκριση και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας αυτή. Είναι τιμή του Δικτύου Κυπριακών Τροφίμων και Ποτών να σας έχει Μέλος του και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στα μελλοντικά πλάνα της επιχείρησής σας. Ο τομέας κυπριακών τροφίμων και ποτών, δέχεται σήμερα αρκετή πίεση από τις διεθνείς εταιρείες εμπορίας τροφίμων και ποτών και τέτοιες επιδόσεις όπως η δική σας είναι πολύ σημαντικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται πιο εμφανέστατη, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η παρουσία και το δυναμικό των κυπριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα κυπριακών τροφίμων και ποτών.
Μάριος Τσιακκής, Αν. Γενικός Γραμματέας CYPRUS FOOD AND DRINKS

2012 – ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η Κατερίνα βραβεύεται από το Γυναικείο Κίνημα Οικολόγων στον τομέα Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Πράσινη Ανάπτυξη.

2012 – ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η Κατερίνα βραβεύεται ως Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς στα βραβεία Cyprus Business Woman of the Year Awards 2012

2016 – EURO-Toques Cyprus

Η επιχείρηση διακρίνεται στα Βραβεία της Χρονιάς του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου, Euro-Toques, για την προετοιμασία, παραγωγή και υγιεινή σύμφωνα με την παράδοση, την ποιότητα και το σύστημα HACCP που εφαρμόζει.