Εστιατόρια και Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα γλυκά του κουταλιού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής παράδοσης. Γλυκά που είναι αυθεντικά, ένα προϊόν με ιστορία αιώνων που πέρασε στην σύγχρονη εποχή από γενιά σε γενιά. Είναι σύμβολο της γνήσιας κυπριακής φιλοξενίας. Το κρυστάλλινο πιατάκι με το γλυκό σε ασημένιο δίσκο με κολλαριστή δαντέλα, συνοδευμένο από ένα φλιτζάνι κυπριακό καφέ με πλούσιο καϊμάκι είναι σήμα κατατεθέν του κυπριακού τραταρίσματος.
Κερνώντας στους επισκέπτες σας γλυκά του κουταλιού, τους προσφέρεται μια καθαρά κυπριακή εμπειρία και δείχνεται με μοναδικό τρόπο τις ιδιαιτερότητες και την κουλτούρα του νησιού μας. Γλυκιά ανάμνηση μιας άλλης εποχής, ένα γλυκό του κουταλιού είναι σίγουρα ένα κέρασμα που θα εκτιμηθεί και θα μείνει αξέχαστο.

Γευστικές Εμπειρίες – Τρόποι Σερβιρίσματος

Στο εστιατόριο

Η γαστρονομία είναι η σημαντικότερη ίσως παράμετρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είναι μια μορφή τέχνης και όπως κάθε τέχνη, το κύριο συστατικό επιτυχίας είναι η φαντασία. Και τι μεγάλος, πλούσιος καμβάς που είναι τα γλυκά του κουταλιού για το σύγχρονο σεφ! Εκτός από υγιεινά, τα γλυκά του κουταλιού είναι εμφανισιακά όμορφα, μοναδικά και εξαιρετικά ευπροσάρμοστα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως στη μαγειρική και στη γαστρονομία, πέρα από τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής.

Στο μπουφέ – Κυπριακές Βραδιές

Προσφέρετε τις γνήσιες μαρμελάδες μας στο πρόγευμα για ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα ή προσθέστε τα γλυκά του κουταλιού στο μενού του εστιατορίου σας.

Στο δωμάτιο Ξενοδοχείων – Μικρά Δώρα VIP

Τιμήστε τους σημαντικούς επισκέπτες σας με τα μοναδικά μας κεράσματα. Προσφέρετέ τους γλυκό του κουταλιού σε μικρό διακοσμητικό βαζάκι, στολισμένο σύμφωνα με την προτίμησή σας και με το λογότυπο του ξενοδοχείου σας. Ένα πρωτότυπο σουβενίρ, ανάμνηση μιας γλυκιάς διαμονής.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές χονδρικής, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας και θα σας αποστείλουμε άμεσα την προσφορά μας.