Οργανωμένες Εκδρομές

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχής: 10 άτομα
Ημέρες πραγματοποίησης: Όλη την εβδομάδα

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, παρακαλούνται τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι υπεύθυνοι των γκρουπ και οι ξεναγοί όπως μας ενημερώνουν πρωτίστως για την ώρα της επίσκεψης, ώστε να φροντίσουμε να έχετε γλυκό καλωσόρισμα και άψογη εξυπηρέτηση.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, παρακαλούνται τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι υπεύθυνοι των γκρουπ και οι ξεναγοί όπως μας ενημερώνουν πρωτίστως για την ώρα της επίσκεψης, ώστε να φροντίσουμε να έχετε γλυκό καλωσόρισμα και άψογη εξυπηρέτηση.

Η βιοτεχνία μας προσφέρεται για οργανωμένες εκδρομές και είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσετε τη φημισμένη κυπριακή φιλοξενία. Τοποθετημένο στον κύριο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, το παραδοσιακό μας εργαστήρι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Λεμεσό και σε άριστη τοποθεσία για στάση στον δρόμο προς το Τρόοδος.

Το χωριό μας είναι μέρος της πανέμορφης κοιλάδας Κούρη και Ξυλούρικου, γνωστή για την αφθονία της σε χλωρίδα της κυπριακής υπαίθρου και κατέχει προνομιούχα θέση, κρυμμένο μέσα στις αμυγδαλιές και τα αμπέλια, ενώ η βιοτεχνία μας που βρίσκεται στην κορυφή της κοιλάδας προσφέρει πανοραμική θέα σε κάθε μας επισκέπτη.

Με την προσέλευση στο κτήριο, οι επισκέπτες γνωρίζουν το λεγόμενο «παραδοσιακό τρατάρισμα» και το διάσημο κυπριακό κοπιάστε. Καλωσορίζονται από την κυρία Κατερίνα και στην συνέχεια ακολουθεί ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, όπου ο τρόπος παρασκευής των γλυκών μπορεί να παρατηρηθεί μέσα από τα γυάλινα παραπετάσματα που καλύπτουν καλαίσθητα τον χώρο παραγωγής. Η κυρία Κατερίνα πρωτοδηγεί τους τουρίστες στον κόσμο του γλυκού του κουταλιού, αναλύοντας την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες του προϊόντος ενώ παράλληλα παρέχεται δωρεάν γευστική δοκιμή των προϊόντων μας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, καθώς κι άλλα παραδοσιακά, κυπριακά προϊόντα (χαρουπόμελο και υποπροϊόντα του, τοπικά κρασιά, λουκούμια, ελαιόλαδο, καλλυντικά από ελαιόλαδο, σουτζούκος, παλουζές, χειροποίητα αγγεία και κεντήματα, σουβενίρ κ.ά).

Για μια ευχάριστη ανάπαυλα, η καφετέρια μας προσφέρει ζεστά και κρύα ροφήματα, παγωτά και γλυκά, που σερβίρονται στο κήπο της βιοτεχνίας, κάτω από τις σκιερές κληματαριές. Ο περιβάλλοντας χώρος είναι περιτριγυρισμένος από πρασινάδα που θυμίζει κυπριακή ύπαιθρο. Κισσοί, συκαμιές, καρυδιές, συκιές, αγιόκλημα, γιασεμί, αρωματικά βότανα της Κύπρου, ο ήχος του γάργαρου νερού και το κελάηδημα των πουλιών προσφέρουν στιγμές ονειρεμένης ανάπαυσης, ειδικά το Καλοκαίρι.

Διαθέτουμε άνετο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και λεωφορεία και φροντίζουμε ιδιαίτερα την καθαριότητα σε όλους μας τους χώρους.

Το γλυκό του κουταλιού είναι σύμβολο της γνήσιας, κυπριακής φιλοξενίας και γι’ αυτό σκοπός μας είναι να κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν όμορφα και οικεία.

Κοπιάστε!